"HET ZIET ER PRACHTIG UIT, RUIKT GEWELDIG EN SMAAKT FANTASTISCH!"

Brasserie De Buurman - Poederoijen

Wil jij je gasten een unieke manier van thee drinken laten ervaren; kies dan voor Dutch Tea Maestro. 

Dutch Tea Maestro biedt een compleet nieuwe manier van theedrinken aan; de gast maakt zijn of haar thee-blend namelijk zelf. 

 

Samen met Karlijn Dapper, een van Nederlands beste theesommeliers, heeft Dutch Tea Maestro vijf blends ontwikkeld. Iedere blend bestaat uit een basismelange en vier smaakmakers. De gast neemt 1 lepel van de basismelange en voegt naar wens extra smaken toe. In een handomdraai creëert jouw gast aan tafel zijn of haar eigen thee blend. Dit is ons blend-it-yourself concept. Uitermate geschikt om bij een high-tea te serveren, bij de kleinere/unieke horecazaak of als luxe thee. 

 

Naast het blend-it-yourself concept bieden wij het prefix-concept aan voor wie voor gemak en snelheid kiest maar wel losse thee van de hoogste kwaliteit wil serveren. De prefix variant biedt dezelfde smaken aan als het blend-it-yourself concept maar dan alvast gemengd. De vijf blends worden op 1 plateau geserveerd. Zo bied je jouw gasten geheel in stijl de mooiste losse thee aan. 

 

 


onze horeca concepten

Blend-It-Yourself Horeca Concept

Dit is het blend-it-yourself serveerplateau van Dutch Tea Maestro. Iedere blend heeft een eigen plateau met daarop de basisblend en de vier smaakmakers. Met behulp van onze menukaart kiest de gast zijn/haar gewenste plateau (4 plateaus + 1 Limited Edition plateau). Aan tafel maakt de gast vervolgens zijn/haar eigen theeblend. Een unieke manier van thee serveren in Nederland.

Prefix Horeca Concept

Dit is het prefix serveerplateau van Dutch Tea Maestro. De basismelange en de vier smaakmakers zitten bij elkaar in 1 blikje in een heerlijke verhouding. Daarnaast hebben wij een wisselende Limited Edition. 

Aanvullende Classic-Lijn

Wij adviseren om het prefix concept of het blend-it-yourself concept uit te breiden met onze classic-lijn. Dit zijn de klassiekers in de horeca; Earl Grey, groene thee en een rooibos. Zo kan je aan ieders wens voldoen. De classic-lijn is uitsluitend in combinatie met het blend-it-yourself concept of het prefix-concept verkrijgbaar.Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? 

Neem vrijblijvend contact met ons op om je te laten informeren over de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Dutch Tea Maestro wordt o.a. geserveerd bij: