Privacy Policy

 

Dit is de Privacy Policy van Dutch Tea Maestro. Wanneer je onze website bezoekt, kunnen we verschillende persoonsgegevens verzamelen. In deze Privacy Policy wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doeleinden, hoe wij de gegevens krijgen, wat je rechten zijn en hoe je deze kunt uitoefenen.

 

Dutch Tea Maestro respecteert je privacy en zorgt ervoor dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 de afzonderlijke privacywetten in Europa heeft vervangen. Je persoonsgegevens worden in geen enkel geval verkocht aan derde partijen.

 

 

Over Dutch Tea Maestro

Hieronder vind je gegevens over Dutch Tea Maestro die je nodig hebt indien je contact met ons wilt opnemen. 

 

Dutch Tea Maestro

Helftheuvelweg 11

5222 AV 's-Hertogenbosch

info@dutchteamaestro.com

+31 (0)6 36105527

BTW nummer: NL166713090B01

KVK nummer: 71110208

 

Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden hebben we enkele gegevens van je nodig. Hieronder lees je welke persoonsgegevens we van jou kunnen verzamelen en wat we ermee doen:

 

1.

Persoonsgegevens: gegevens voor levering: naam, adres, postcode, plaats en land.

Doeleind(en): we gebruiken deze gegevens om jouw bestelling zo snel mogelijk aan je te kunnen leveren.

Rechtsgrond: we mogen deze gegevens verwerken omdat ze noodzakelijk zijn om onze overeenkomst met jou uit te kunnen voeren. Zonder deze gegevens kunnen wij onze diensten niet aan jou leveren.

 

2. 

Persoonsgegevens: naam, e-mailadres, (mobiel) telefoonnummer en geboortedatum.

Doeleind(en): we gebruiken deze gegevens om: 1) je op de juiste manier aan te spreken in ons contact 2) contact met je op te nemen om belangrijke informatie over jouw bestelling door te geven 3) je nieuwsbrieven en interessante aanbiedingen te sturen indien je bij ons een bestelling hebt geplaatst of als je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Rechtsgrond: we mogen deze gegevens verwerken omdat we hier een gerechtvaardigd belang bij hebben. Als je niks bij ons bestelt vragen wij toestemming om nieuwsbrieven en aanbiedingen naar je te sturen. Je kunt je altijd weer voor onze berichten afmelden via de afmeld-button in het bericht.

 

3.

Persoonsgegevens: betaalgegevens: betaalwijze en betaalgegevens die de payment provider verwerkt.

Doeleind(en): deze gegevens worden gebruikt om jouw betalingen af te handelen. Wij ontvangen geen betaalgegevens van jou, behalve de betaalwijze.

Rechtsgrond: deze gegevens mogen verwerkt worden omdat ze noodzakelijk zijn om onze overeenkomst met jou uit te voeren. Zonder deze gegevens kunnen wij onze producten niet aan jou leveren.

 

4. 

Persoonsgegevens: IP adres.

Doeleind(en): we gebruiken jouw ip-adres om te bepalen vanaf welk apparaat de website wordt bezocht, zodat wij eventuele fraude kunnen opsporen en aanpakken.

Rechtsgrond: wij mogen je IP adres verwerken omdat wij een gerechtvaardigd belang hebben om onze website en diensten te beschermen in geval van fraude.

 

5.

Persoonsgegevens: cookies.

Doeleind(en): we gebruiken cookies om 1) te bekijken hoe onze website wordt gebruikt 2) te zorgen dat onze website goed werkt, bijvoorbeeld door producten in je winkelmandje te bewaren en taalinstellingen te bewaren 3) onze website en diensten te verbeteren 4) bij tracking cookies: je advertenties te tonen die voor jou interessant zijn.

Rechtsgrond: we mogen deze gegevens verwerken omdat wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben. Als wij tracking cookies willen verzamelen dan zullen we hier altijd jouw toestemming voor vragen.

 

Websites van derden

De website van Dutch Tea Maestro kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten die niet onder het beheer van Dutch Tea Maestro vallen. Dutch Tea Maestro is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacyregels door de beheerders van de betreffende sites. Het opnemen van links naar andere sites impliceert daarnaast ook geen goedkeuring van Dutch Tea Maestro met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites. We adviseren je de voorwaarden privacy policy's van deze websites door te nemen.

 

Vertrekking van gegevens

Dutch Tea Maestro verstrekt je gegevens enkel aan Mollie B.V. en iDeal (Currence iDEAL B.V.) voor de betaling middels iDEAL. Voor de verzending van bestellingen maken wij gebruik van PostNL & DHL & DPD.

  

Deze partijen zijn 'verwerker' in de zin van de AVG. Dit betekent dat deze partijen jouw persoonsgegevens alleen verwerken op grond van onze instructies en niet voor eigen doeleinden. Hiertoe hebben wij met deze partijen een verwerkersovereenkomst gesloten. Deze verwerkers zijn gevestigd binnen de Europese Unie (in Nederland), wat betekent dat deze partijen ook gebonden zijn aan de privacyregels uit de AVG.

Hiernaast verstrekt Dutch Tea Maestro je gegevens niet aan derden, behoudens voor zover wet- en regelgeving ons hiertoe verplichten.

 

Bewaartermijn

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de hiervoor genoemde doeleinden. Wij zullen de gegevens in ieder geval bewaren zolang je een account bij ons hebt. Als je account een jaar inactief is zullen we je een herinnering sturen met de optie om je account te verwijderen. Als je niet op deze herinnering reageert zullen we je account en al jouw gegevens na 3 maanden verwijderen, tenzij we wettelijk verplicht zijn de gegevens langer te bewaren.

 

Rechten van bezoekers en onze klanten

Als bezoeker of klant van onze website heb je verschillende rechten, namelijk het recht om:

- Ons te verzoeken om mede te delen of wij persoonsgegevens van jou verwerken en om inzage te krijgen in de verwerking van jouw gegevens;

- Ons te verzoeken om correctie, beperking of wissing van jouw persoonsgegevens.

- Ons te verzoeken om een kopie van jouw persoonsgegevens door te sturen naar een andere databeheerder.

- Bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.

- Jouw toestemming in te trekken. Dit heeft geen invloed op de rechtmatigheid van verwerkingen voor heet moment dat je de toestemming intrekt of op verwerkingen die op een andere rechtsgrond dan toestemming zijn gebaseerd.

- Een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken.

 

Je kunt jouw verzoek met e-mail aan ons richten via info@dutchteamaestro.com. We zullen je binnen vier weken na het verzoek laten weten of we gevolg (kunnen) geven aan jouw verzoek.

 

Vragen

Heb je na het lezen van deze Privacy Policy nog vragen over de bescherming van je privacy tijdens je bezoek op onze website neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact met ons op via de contactgegevens bovenaan deze Privacy Policy.

 

Wijzigingen Privacy Statement

Dutch Tea Maestro behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Policy. Het verdient derhalve aanbeveling om deze Privacy Policy geregeld te raadplegen zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Als wij deze Privacy Policy op significante wijze wijzigen, dan zullen wij je daarvan per e-mail op de hoogte stellen.