Verzendkosten en levertijden

 

Wij verzenden naar Nederland & België!

 

Verzendkosten Nederland

Wij proberen de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Daarom werken wij samen met diverse vervoerders: DHL, DPD & PostNL.

 

Startpakketten worden standaard geleverd met de pakketpost van DHL of DPD.

Bestel je 1 refill pakket, of losse navulverpakking of 1 prefix pakket dan past dit in een brievenbus pakket en wordt het verstuurd via PostNL of DPD. Voordeel: je hoeft hier niet voor thuis te blijven!

 

Bestel je meer dan 1 artikel dan wordt dit automatisch pakketpost en versturen wij dit via DHL of DPD.

 

Pakketpost DHL/DPD: € 5,75

Brievenbus pakket PostNL: € 3,90

 

In beide gevallen ontvang je een track and trace code.

 

Bestel je boven de € 90,- dan zijn de verzendkosten gratis.

 

 

Levertijden Nederland

Bestellingen worden doorgaans dezelfde dag of de volgende dag ingepakt en verzonden door ons.

Op het moment dat het pakket door ons verzonden is wordt in de regel zowel de pakketpost als het brievenbus pakket de eerstvolgende werkdag aangeboden. Echter zijn wij afhankelijk van onze vervoerders waardoor het in sommige gevallen enkele dagen in beslag kan nemen.

 

Pakketpost

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket kon ook niet bij de buren worden afgegeven dan wordt er een kaart in de brievenbus gedaan. Met de code op deze kaart kun je via bezorger gemist aangeven waaneer ze weer bij je langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om om het pakket bij je buren te laten bezorgen of bij een DHL ServicePoint. Maak je geen keuze dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. (In sommige gevallen gaat het pakket direct naar een DHL Servicepunt waar je het zelf kunt ophalen). Ze komen maximaal 4 keer bij je langs. Hebben ze het pakket dan nog niet kunnen bezorgen dan gaat dit in de meeste gevallen retour naar ons.

 

Verzendkosten & Levertijden België 

Het is mogelijk om uw bestelling naar België te laten versturen. Helaas is het nog steeds erg duur om vanuit Nederland een pakket naar België te laten versturen. Wij werken samen met twee vervoerders voor onze pakketten naar België: DHL & DPD. In de regel wordt het pakket na bestelling dezelfde dag of de eerst volgende werkdag door ons klaargemaakt en door ons verzonden. De levertijd kan 1 dag bedragen, echter houden wij rekening met een gemiddelde levertijd van 2 dagen (en in sommige drukke perioden) 3 dagen voordat het pakket in België is. De verzendkosten naar België zijn altijd € 9,50 - ongeacht het bestelbedrag.